Acasă

Dr. Baciu Cornelia Mihaela

  • Medic specialist Chirurgie Vasculară
  • Specialist Microchirurgie Vasculară și Nervoasă
  • Specializare în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă
  • Specialist în proceduri ne-chirurgicale și chirurgicale genitale
  • Atestat în ecografie Doppler Vascular

Cu o experiență  în Chirurgie Vascular și Flebologie acumulată în țară, la Institutului de Urgență pt. Boli Cardiovasculare C. C. Iliescu, Spitalul Fundeni și în cadrul stagiilor de specializare efectuate în străinatate(Mastricht, Genova, Milano, Cremona), am expertiză  în efectuarea by-pass-urilor vasculare protetice și  venoase, tratamentul ischemiilor acute și cronice, chirurgia anevrismelor de aortă abdominală, chirurgia carotidiană, accesul vascular pentru hemodializă, intervenții chirurgicale a varicelor atât prin metode clasice, cât și moderne, scleroterapie, terapia modernă a ulcerelor varicoase, tromboflebite, tromboze venoase profunde și a sindroamelor post-trombotice.

Membră a  Societății Române de Chirurgie Vasculară, Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară  și a  Societății Europene de Chirurgie Vasculară.

În Vascular Renew, activitatea mea este dedicată persoanelor cu afecțiuni vasculare, arteriale și venoase, unde vor beneficia de  proceduri eficiente, moderne, estetice și intervenții chirurgicale minim invazive cu recuperare rapidă.

vascular-renew

      Clinica Vascular Renew va fi închisă în perioada 5 septembrie -16 Octombrie inclusiv și se va redeschide pe 17 Octombrie.

Pentru programări sau întrebări ne puteți contacta utilizând formularul de pe site și vom reveni de îndată ce putem cu răspuns către dumneavoastră.